[vc_row][vc_column][vc_column_text]

webrazzi-odul-1.jpg

Misyonu Türk YouTube yaratıcılarını güçlendirmek olan BuzzMyVideos olarak, 2014 yılı Webrazzi Ödülleri’nde “En Başarılı YouTube Kanalı” kategorisine sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Webrazzi Ödülleri’nde yepyeni bir ödül kategorisine sponsor olarak, bu alanda öncü olmak bizi gururlandırdı. Bu sponsorluğu, Türkiye online video pazarına ne kadar güvendiğimiz ve inandığımızın gerçek bir kanıtı olarak görüyoruz.

Bu yıl Türk yaratıcılarının varlıklarını ve üretimlerini artırdıklarına ve bunun için büyük bir çaba sarfettiklerine şahit olduk. “En Başarılı YouTube Kanalı” kategorisini yaratarak, yapılan halk oylamasıyla birlikte Türk video üreticilerine destek olduk ve onların bu başarısı, halk tarafından da onaylanmış oldu. Webrazzi Ödülleri sayesinde Türk izleyicileri, sevdikleri içerik üreticilerini taçlandırdı. Bu ödül vesilesiyle, yaratıcılar ve izleyici arasındaki etkileşimi güçlendirdiğimiz için mutluyuz.

Webrazzi’den kısaca bahsetmek gerekirse… Webrazzi; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika pazarlarında, dijital pazar, girişimler, yatırımlar, teknolojik gelişmelere ve olaylara odaklanan ve önde gelen bir web kaynağı. Webrazzi tarafından yapılan ve gelenekselleşen Webrazzi Ödülleri’nde belirlenen kategoriler, kullanıcılar tarafından oylanır ve dijital dünya kategorilerindeki en iyiler belirlenir. Portal, her yıl kazananlar için Webrazzi Ödülleri adı verilen bir ödül töreni düzenler ve kazananlar burada açıklanır.

Sponsor olduğumuz ödül kategorisinin bu ilk yılında Webtekno TV, 2014’ün En Başarılı YouTube Kanalı ödülüne layık görüldü. 

Fotoğraf soldan sağa: Murat Karakaş (Zarakol İletişim), Ekin Kollama (WebTekno), İbrahim Akman (WebTekno) ve Arda Kutsal (Webrazzi)

Fotoğraf soldan sağa: Murat Karakaş (Zarakol İletişim), Ekin Kollama (WebTekno), İbrahim Akman (WebTekno) ve Arda Kutsal (Webrazzi)

RuhiÇenetVideoları 21.511 oy ile 2. en başarılı kanal seçilirken, ardından gelen Hayrettin 11,736 oyla 3. en başarılı kanal oldu.

Webrazzi Ödülleri tarafından bu yıl ilk kez kapsama alınan En Başarılı YouTube Kanal ödülünü belirlemek için 80 bin oy kullanıldı. “Yılın En Başarılı YouTube Kanalı” ödül kategorisi, bu oy rakamı ile geri kalan 32 kategori arasında en yüksek oyu toplayan kategori oldu. Bu, Türkiye online video pazarı ve YouTube topluluğu için gerçekten çok önemli bir başarı.

Yaratıcıların katlanarak büyümesi, kendi kanalları etrafında topluluklar oluşturması ve hedef kitleye ulaşmaları için BuzzMyVideos olarak biz her zaman yaratıcıların yanında olacak ve onlara destek vereceğiz.

Bir kez daha sayılar bize şunu kanıtladı ki YouTube topluluğu sevdiği kanallarla kendileri arasında bir bağ kuruyor ve kitle birbirine sadık kalıyor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjI1NjAlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjIzMTUlMjIlMjBzcmMlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRnd3dy55b3V0dWJlLmNvbSUyRmVtYmVkJTJGdmlkZW9zZXJpZXMlM0ZsaXN0JTNEUEx4TDFKTUdIZ19XZ1lZM200QVBlczUxR0puNkdoOEFBdCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Webrazzi Ödülleri resmi sonuçlarına göre 2014 yılında Türkiye’deki En Başarılı YouTube Kanalları sıralaması:

1. WebTekno – 22,633 Oy

2. Ruhi Çenet Videoları – 21,511 Oy

3. Hayrettin – 11,736 Oy

4. Sokak Röportajları – 8600 Oy

5. Anıl Piyancı – 8158 Oy

6. Beta Berk Bayindir – 1,047 Oy

7. Ayşe Çakar – 1,025 Oy

8. Görkem Karman – 952 Oy

9. Banu Atabay – 845 Oy

10. Ece İçen – 790 Oy

 

Göster gücünü Türk YouTube Yaratıcıları! Türkiye ve BuzzMyVideos’dan gelişmeler için bizi izlemeye devam edin!

Emre Cinar.jpg Emre Çınar – Türkiye İş Geliştirme Müdürü

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]