[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Yetenekli Türk video üreticilerinin dünyasına adım attığımız andan itibaren, her şey çok heyecan verici bir şekilde ilerliyor. Türkiye’deki varlığımızı, bir lansmanla kutlamaktan dolayı da çok mutluyuz.

Son birkaç ay içerisinde çok çalışarak, güçlü bir Türk video üreticisi topluluğunun oluşmasının temellerini attık. Birlikte çalıştığımız Türk video üreticileri dünya çapında 230 milyondan fazla görüntülenmeye ulaştı ve bu sayı her geçen gün artıyor. Ve kimi yetenekli Türk video üreticilerini dünya ile tanıştırmaktan gurur duyuyoruz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwd2lkdGglM0QlMjI1NjAlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjIzMTUlMjIlMjBzcmMlM0QlMjIlMkYlMkZ3d3cueW91dHViZS5jb20lMkZlbWJlZCUyRks4dW84cFdrTWRZJTNGbGlzdCUzRFBMeEwxSk1HSGdfV2d1OFZzMVdydmtQNUYwd2NENmRmQWklMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlMjBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4lM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bengu Atamer (Director of Business Operations, BuzzMyVideos)

Bengu Atamer
(Company Director)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Geçtimiz hafta 13 Kasım’da Türkiye pazarında bir ilki daha gerçekleştirip, İstanbul’da düzenlediğimiz basın toplantısıyla şirketimizin lansmanını yaptık. Genç ve dinamik, canlı ve çok çeşitli kültürleri içinde barındırmasının avantajıyla Türkiye’nin video üreticileri ve izleyicilerine sunacağı daha birçok şey var.

BuzzMyVideos; tıpkı İtalya’da olduğu gibi, Türkiye pazarında da bir ilki gerçekleştiriyor: Servislerini ve teknik araçlarını Türkçe olarak sunuyor. Türk video üreticilerinden çok sıcak bir karşılama aldık ve Türkiye pazarından büyük bir talep görmeye devam ediyoruz.

BuzzMyVideos Türkiye’deki online video algısını değiştirmekten ve buna öncülük etmekten dolayı gurur duyuyor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Türkiye lansmanımızla ilgili basında çıkan haberlere ulaşmak için:

Hurarsiv.Hurriyet.com – Hangi uygulama kaç kuruş harcar

DHA.com – YouTube’un Türk yıldızlarını BuzzMyVideos keşfedecek

campaigntr.com – YouTube’un Türk yıldızlarını BuzzMyVideos keşfedecek

Chip.com – YouTube kanalınızı tüm dünyaya gösterin!

TeknoBlog.com – BuzzMyVideos YouTube yıldızlarını keşif için Türkiye’de

Sabah.com – Artık YouTube’da yalnız değilsiniz

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]