[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Sizi bilemeyiz ama Mayıs ayı BuzzMyVideos için harikaydı! Ekibin sizinle paylaşacağı çok şey var. Bu nedenle bu hafta sizinle bir değil iki blog post’u paylaşıyoruz. CEO’muz Paola’dan yeni ofisimiz ve büyüyen ekibimiz hakkında bilgi almak için okumaya devam edin. Ayrıca İçerik Müdürümüz Brett ise içerik oluşturucularımızla gerçekleştirdiğimiz harika Google Hangoutu özetleyecek.

Daha sonra ikinci gönderimizi Hesap Yöneticilerimiz Omar ve Brunella’nın Vidfest UK/ MCM London Comic Con tecrübeleri ve Rus Hesap Yöneticimiz Olga’nın içerik oluşturuclarımızın da katıldığı, Moskova’da gerçekleşen YouTube ‘’Video People’’ gözlemleri için okuyun.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

YENİ OFİS ve BÜYÜYEN EKİP

Mayıs ayında BuzzMyVideos ekibi tamamıyla bize ait olan Tech Hub London içerisindeki yeni ofisimize taşınmayı kutladı. Ayrıca BuzzMyVideos olarak dünya çapında 5,000 video üreticisine ulaşmaktan çok mutluyuz! Uluslarası ekibimiz artık 100’den fazla ülkedeki video üreticilerine hizmet sunuyor. Bu nedenle  ekibimize sürekli yeni kişileri dahil etmek için çalışıyoruz. Eğer YouTube’u seviyorsanız ve büyüyen bir Multi-Channel ağı ile çalışmak istiyorsanız, o zaman İş olanakları sayfamızı ziyaret edin.

Ve tamamı bu değil, ayrıca içerik oluşturucularımız için harika teknolojik yenilikler üzeinde çalışıyoruz. Bizi takipte kalın… Yepyeni haberler yolda.

Paola Marinone Paola Marinone (Co-Founder & CEO)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

BMV - New Office Selfie

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Google Hangout ENG Google Hangout ITA

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

GOOGLE HANGOUT: BAŞARILI İÇERİK PLANI OLUŞTURMA

Bu yıl beni en çok heyecanlandıran aktivitelerden biri, ekibimizle gerçekleştirdiğimiz 2014’ün ilk Google Hangout’uydu. Dünyanın her yerinden, farklı diller konuşan ve farklı zaman diliminde yaşayan içerik oluşturucularımız var. Bu nedenle bu etkinliğe hepsini dahil edebilmek için özel bir şey yapmamız gerektiğini biliyorduk. YouTube’da başarılı olan farklı içerik çeşitlerinden ve programlama öneri ve ipuçlarından söz etmek için ‘’Başarılı İçerik Planı Oluşturma’’ başlığını seçtik.

Mayıs sonunda BuzzMyVideos video üreticilerimize özel İngilizce ve İtalyanca olmak üzere iki Hangout gerçekleştirdik. İkisi de bir saati aşkın bilgilendirme sundu, yorumlar aracılığıyla içerik oluşturucularımızın soruları yanıtlandı ve İngilizce, İtalyanca, Türkçe ve Rusça dillerinde hazırlanan 47 sayfalık bilgilendirici İçerik Planı sunumu içerik oluşturucularımıza ulaştı.

Hangout videoları canlı yayınlandığından ikisinin de kopyası oluşturuldu. Yani, içerik oluşturucularımız tekrar izleyebilir ve canlı yanına katılamayanlar sonrasında videolara göz atabilirler. Tepkiler karşısında öyle heyecanlandım ki şimdiden bir sonrakini planlamaya başladım. Geliştiribileceğimiz konular ve ileride tartışabilceğimiz başlıklar hakkında bize geribildirim veren partnelerimize teşekkür ederiz. Onlar sayesinde bir sürü ilham kaynağımız var.

Brett Snelgrove Brett Snelgrove (Content & Acquisition Manager)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]